Over ons

About Us

Wij zijn Tanja de Jager en Koen Van Bulck

Als food lover zorgt Tanja voor de gezonde en helende maaltijden bij O. Ze was meer dan 15 jaar foodjournalist voor de Luxemburgse televisie en reisde de hele wereld rond voor haar reportages. Ze heeft de passie om gezonde en lekkere gerechten te maken, al dan niet vegetarisch, en ze combineert haar kennis van de wereldkeuken met plant- en kruidengeneeskunde om geneeskrachtig voedsel te bereiden. Ze organiseert kookworkshops bij O en begeleidt cliënten op persoonlijk vlak naar een gezonde manier van eten. Daarnaast is ze detox specialist en lifestyle coach.

Koen bracht een heel leven door met sporten. Hij kan je leren mediteren en treedt op als gezondheidsdetective. Hij is een gediplomeerd Shamanic Energy Healing therapeut en is verantwoordelijk voor alle energietherapieën bij Villa O. Daarnaast is hij Ayurvedisch gezondheidscoach en combineert hij zijn levenslange gezondheidsstudies om een helende omgeving voor cliënten te creëren.

Samen vormen we het perfecte team om onze droom te realiseren: een Natural Health and Healing Hotel zoals er geen ander bestaat. U kunt ons aanspreken in het Engels, Frans, Luxemburgs, Nederlands en Duits.

Belangrijk om te weten: we zijn geen artsen, dus we diagnosticeren geen ziekten of schrijven geen medische of farmaceutische behandelingen voor. Onze focus ligt enkel op gezondheid en dus niet op ziekten. We kunnen echter de therapieën die uw arts al heeft gestart aanvullen en ondersteunen en met uw arts samenwerken op gezondheidvlak. Overleg daarom altijd eerst met uw arts voordat u met een van onze therapieën of detoxprogramma's begint.

In onze benadering ontmoeten we je steeds waar je op dat moment bent. Dit betekent dat we geen therapieën, diëten of veranderingen in levensstijl zullen opleggen. Je weet immers al wel wat de dingen zijn die niet goed voor je zijn. In plaats daarvan kijken we samen welke aspecten je kan en wilt veranderen. Wij coachen dan naar resultaten die motiveren. In elke kamer in villa O vind je ook een map met gezondheidstips. Dit zijn kleine dingen die je in je dagelijkse routine kan veranderen en die je gezondheid zullen verbeteren en waarmee je bovendien vandaag al kan beginnen.

Villa O

Avenue Bouvier 35, 6760 Virton, Belgium

VillaOVirton@gmail.com