Villa O

Natuurlijk Gezond

Natuurlijke gezondheid

Welkom bij Villa O, een plek waar je opnieuw kunt connecteren met je lichaam en zijn natuurlijke manier van genezen. Of je nu behoefte heeft aan een gezonde reset of een ontspannen uitje, Villa O heeft een ruim aanbod.

Stel je voor dat je op de resetknop van je gezondheid zou kunnen drukken en terug zou kunnen keren naar een evenwichtige staat van optimaal functioneren. Eigenlijk heeft Het lichaam dit natuurlijke vermogen en de automatische ambitie om dit te doen, hoewel er meer voor nodig is dan een druk op de knop. Onze levensstijl heeft echter in veel gevallen de neiging om deze processen te blokkeren. Ons lichaam krijgt dagelijks een grote hoeveelheid stoffen te verwerken die ons lichaam van nature niet als voeding herkent en die daar dus ook niet thuishoren. Bij Villa O ondersteunen we je bij het vinden van je natuurlijke vermogen om te ontgiften en jezelf weer te herstellen. We begeleiden je op weg naar een gelukkiger, gezonder leven met ondersteunende therapieën zoals bioresonantie, roodlichttherapie, hyperbare zuurstoftherapie, gepulseerde elektromagnetische velden en gezondheidscoaching over hoe je gezondere gewoonten in je dagelijkse routines kunt introduceren.

Scroll naar beneden voor meer informatie over het aanbod van Villa O.

Bed & Breakfast

Verblijf één of meerdere nachten in Villa O voor een gezellig of romantisch toevluchtsoord. U kunt kiezen voor gezonde therapieën, maar u kunt ook gewoon ontspannen. Momenteel zijn er 5 kamers beschikbaar.

Meer info en prijzen

Next

Biofeedback & Bioresonantie

Biofeedback meet de frequenties van cellen, organen, orgaansystemen en energiestromen in het lichaam en brengt deze in kaart. Door de informatie kunnen we een beter inzicht krijgen in de behoeften, disfuncties en zwakke punten van het lichaam. Daarna helpt Bioresonantie het deze energetische onevenwichtigheden terug in de algemene gezondheid en mentaal welzijn te balanceren.

Meer info en prijzen

Next

Hyperbare ZuurstofTherapie (HBOT)

Hyperbare ZuurstofTherapie is het therapeutisch gebruik van zuurstof in een omgeving onder druk. Verhoogde druk zorgt ervoor dat zuurstof niet enkel de rode bloedcellen, maar ook het bloedplasma kan verzadigen, wat een breed scala aan positieve fysiologische, biochemische en cellulaire effecten oplevert. Deze niet-invasieve therapie is de meest vertrouwde manier om het zuurstofgehalte naar alle organen van het lichaam te verhogen.

Meer info en prijzen

Next

Gepulseerde ElektroMagnetische Velden (PEMF)

PEMF is een energiemedicijn. Het voedt, versterkt en geneest het lichaam. PEMF is natuurlijk en eigenlijk overal om ons heen te vinden in de vorm van de aardmagnetische velden en Schumann-resonanties. Tegenwoordig hebben we ons contact met het magnetische veld van de aarde verminderd en hebben we de natuurlijke gezondheidsvoordelen die het met zich meebrengt verloren: zowel voedend als aardend. PEMF op aarde is een essentieel element van gezondheid, net als voedsel, water, lucht en zonneschijn.

Meer info en prijzen

Next

Roodlichttherapie (fotobiomodulatie)

Licht is essentieel voor onze gezondheid en cellulaire functie, maar met onze moderne levensstijl krijgen de meeste mensen lang niet genoeg licht elke dag. Lichttherapie behandelt het lichaam met rode en nabij-infrarood (NIR) golflengten van licht, die rechtstreeks aan de huid en cellen worden afgegeven. De behandelingen zijn niet-invasief en geven energie aan de cellen van uw huid en het onderliggende weefsel.

Meer informatie en prijzen

Next

Gezondheidscoaching

Voordat u naar Villa O komt, ontvangt u een e-mail met een uitnodiging om een formulier in te vullen over uw gezondheidssituatie, levensstijl en gezondheidsdoelen. Vervolgens zal de Biofeedback-test ons aanvullende informatie geven en het mogelijk maken om enkele punten met elkaar te verbinden over hoe u uw welzijn kunt verbeteren. We werken dan samen naar mogeijke veranderingen en geven over levensstijl, voeding en gezonde gewoonten.

Next

Energiemedicijn

Volgens sjamanistische tradities is genezing geen interventie maar een reis. Het is circulair, continu en leidt tot groei, van binnen naar buiten. Daarom is een sjamanistisch genezingsproces gebaseerd op een medicijnwiel. Het neemt je mee op een dynamische reis doorheen de 4 windrichtingen. Elke richting heeft een specifiek actiedomein.

Meer informatie

Next

Uw verblijf bij

Verleng uw verblijf bij ons: