Volgens sjamanistische tradities is genezing geen interventie maar een reis. Het is circulair, continu en leidt tot groei, van binnen naar buiten.

Daarom is een sjamanistisch genezingsproces gebaseerd op een medicijnwiel. Het neemt je mee op een dynamische reis doorheen de 4 windrichtingen. Elke richting heeft een specifiek actiedomein.

HET ZUIDEN

- Het fysieke niveau -

Van energieverlies naar krachtbron.

Ons lichaam heeft een zelfgenezend vermogen. Dikwijls staan we dit echter zelf in de weg. In het zuiden ontdoen we ons van blokkades en laten ernergie terug vrij stromen zodat ons lichaam terug de juiste (energetische) informatie ontvangt. Op die manier leren we van onze wonden en trauma's net bronnen van kracht te maken.

HET WESTEN

- Het mentale / emotionele niveau -

Vanuit het verleden naar het heden.

In het Westen bevrijden we ons van alles wat niet thuishoort in onze wereld. We ontdoen ons van energieën en overtuigingen die vastzitten en zorgen ervoor dat ze ook niet meer terugkomen. De wereld wordt hierdoor een veel vriendelijkere plek. We kunnen terug het goede rondom ons zien en we maken onszelf vrij van vrees.

HET NOORDEN

- Het niveau van de ziel -

Van verdeeldheid naar compleetheid.

In het Noorden halen we net terug wat wel bij ons thuishoort maar wat verborgen of vergeten werd. We gaan terug naar ons volledige en oorspronkelijke zelf en integreren onze herstelde levensenergie. We leren om belemmerende overtuigingen te herformuleren in een manifesterende harmonie.

HET OOSTEN

- Het spirituele niveau -

Van lot naar bestemming.

In het Oosten verleggen we ons pad van waarschijnlijkheid (lot) naar mogelijkheid (bestemming). We leren hoe we onze realiteit kunnen creëren vanuit onze wording in plaats vanuit ons verleden.

Hedendaags Sjamanisme

Sjamanisme is zo oud als de mensheid zelf. Overal ter wereld vinden we er lokale versies van. We zien echter overal grote gelijkenissen.

In onze hedendaagse samenleving staan we echter ver af van de levenswijze van inheemse beschavingen. Omwille van onze omgeving, onze voeding, onze job en technologieën zijn de oorspronkelijke benaderingen alleen niet meer voldoende.

In hedendaags sjamanisme combineren we daarom eeuwenoude technieken met moderne wetenschap. Op die manier kunnen we op een natuurlijke manier herstellen in functie van een gewenste toekomst.

SHAMANIC ENERGY MEDICINE

Het is een diepe en krachtige maar zachte manier om ongezonde emoties, trauma's en pijnlijke herinneringen uit je energetische veld te wissen en om terug compleet in het leven te stappen.

Er wordt gewerkt in individuele of groepsessies. Sessies vanop afstand zijn ook mogelijk

Shamanic Energy Medicine kan perfect aanvullend werken met andere medische en psychologische therapiën. Het is echter nooit een vervanging ervan. Lees meer...

In elke sessie wordt gewerkt binnen een beschermde omgeving. Op die manier wordt de optimale energetische ondersteuning geboden aan de transitie.

Diensten

.

ENERGIE

Reinigen en uitbalanceren chakra's

Extractie van intrusieve energieën en entiteiten

Illuminatieproces

.

GEZONDHEID

Detox van fysieke en mentale toxines

Voedingscoaching

Algemene levensstijl coaching

.

WORDEN

Soul retrieval

Destiny retrieval

Transformeren van belemmerende overtuigingen

.

RUST

Meditatiecoaching

Energetisch reinigen van huis & ruimte

Dodenrituelen

.

Villa O - Energiemedicijn

Wil je meer weten of een sessie inplannen?

Stuur e-mail: Email

Of stuur rechtstreeks een bericht: