Eten en voeding bij O

Voedsel is medicijn, zoals Hippocrates al zei. Daarom is voeding een van de zes pijlers van gezondheid. Veel mensen hebben een tekort aan essentiële mineralen, vitamines en voedingsstoffen. Organische voedingsmiddelen zijn de beste manier om je lichaam hiervan te voorzien, omdat ze in de juiste combinatie voorkomen zoals in de natuur.

Je hoort mensen vaak zeggen: je bent wat je eet. Dat is maar gedeeltelijk waar. Je moet voedingsstoffen namelijk ook kunnen verteren, absorberen en metaboliseren. Als er bij een van deze stappen iets fout loopt, krijgt je lichaam niet wat het nodig heeft, ongeacht hoe gezond je eet.

Daarom werken we samen met klanten om al deze stappen te verbeteren en hen het juiste voedingsplan te bieden om een gezond leven te leiden en te verbeteren.

Bij O weten we hoe belangrijk het is om goed water te drinken. Daarom bieden we onze gasten het beste water dat we konden vinden. Het water wordt gefilterd zodat meer dan 99% van de onzuiverheden wordt verwijderd. Daarna wordt het gevitaliseerd met kristallen en geïoniseerd zodat het ook onzuiverheden in je lichaam wegneemt.

Villa O

Avenue Bouvier 35, 6760 Virton, België

VillaOVirton@gmail.com